BENITEX
BÚTORSZÖVET NAGYKERESKEDELEM PÉCS
magyar
english
face
telefon
+36 72 230 040
mobil
+36 20 9422 976
Bútorszövet
Bútorszövet
Kiegészítők
Kiegészítők
KIEMELT AJÁNLATUNK
Kiegészítők
Lola
Roman
Roman
Vitale
Kylie
 
BENITEXT BÚTORSZÖVET PÉCS - CÉGINFORMÁCIÓ

A Benitex Kft. 2008 óta foglalkozik bútorszövetek importjával Törökország és Kína partnercégektől. Kizárólag első osztályú bútorszöveteket forgalmazunk. Bútor textíleinket belföldön értékesítjük. Az egész ország területén megtalálahatóak üzleti partnereink.

A megrendelt árut Pécs raktárunkból túrajárattal, illetve posta futárszolgálattal juttatjuk el amit a megrendelés másnapján megkapják a vevőink. Vevőink bútorgyártók, kárpitosok és lakástextil kiskereskedők, illetve közületi megrendelők. Széles anyagválasztékot kínálunk közvetlenül raktárról. Ezenkívül beszerzésein nagy tételben történnek, ezért a kiváló minőségű aruinkat kedvező áron kínáljuk.

Termékeink között megtalálható a habszivacs több méretben és minőségben, vasalatokat, fotelrugót, segédanyagot, kapcsot és mindent ami a kárpitozáshoz szükséges gyári áron és készletről.

Szöveteinket mintasál alapján értékesítjük amit ingyenesen biztosítunk parnereink részére. Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóink megelégedettségére. Kollégáink segítséget nyújtanak az adott bútortípus anyag és szinbeli kiválasztásában is. A textíleink között a zsenília és jacquard szövet mellett megtalálhatóak textil bőrök illetve plüss anyagok is. Közel 70 féle állandó mintánk van mintakollekcióból és közvetlenül raktárról.

SZOLGÁLTATÁSAINK

MINTASÁL

Mintasál biztosítása: A Benitex bútorszövet termékeiről kérésre ingyenes mintasálat biztosítunk partnereink részére nem csak Pécs területére.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Házhozsszállítás: A megrendelt bútorszövet anyagokat ingyenesen kiszállítjuk nagykereskedő partnereinkhez.

KÉPGALÉRIA

Képgalária: Bútor textil termékeinkről képgalériánkban megnézheti hogyan mutat élőben a kanapén.

LÁTVÁNYTERV

Látványterv: Hamarosan számítógépes grafikai látványtervvel várjuk a bútr textílek kiválasztásához ügyfeleinket.