Információk

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben kérdésére nem találta meg a választ, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek
 • Ajánlatkérés menete

  Amennyiben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, egyszerűen válassza ki a kívánt anyagokat a listánkról, és adja hozzá azokat az Ön listájához. Pár napon belül választ adunk az Ön által kiválasztott termékekre. Csak az elérhetőségeit kell megadnia, és mi kiszámoljuk Önnek, hogy a kért mennyiség mennyibe kerülne.

 • Vásárlási információk

  Küldjön nekünk emailt a megrendeléséről a [benitex2008@gmail.com], hívjon minket a [+36 30 744 873; +36 72 230 040; +36 72 230 068] számon vagy az űrlap segítségével lépjen kapcsolatba velünk. Kollégáink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és a rendelés folyamatában.

 • Szállítási információk

  Az általunk feladott csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki vevőink részére. A raktárról elérhető termékeinket, a megrendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. A „rendelésre” címkével ellátott anyagainkat pedig 10 munkanapon belül kézbesítjük vevőink részére.

 • Fiezetési lehetőségek

  A kiszállított csomagokat lehetőség van utánvéttel vagy átutalással
  fizetni. Üzletünkben pedig készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Amennyiben kérdése lenne a fizetéssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Milyen anyagot válasszak?

  Ha bizonytalan az ideális bútorszövet kiválasztásában, kérjen segítséget tőlünk! Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek megtalálni az otthonába legmegfelelőbb bútorszövetet. Legyen szó a színről, mintázatról, vagy az anyag tulajdonságairól, szakértő csapatunk segít Önnek megtalálni a tökéletes megoldást, ami megfelel az ízlésének és igényeinek.

 • Vásárolhatok magánszemélyként, lakossági célra is?

  Igen, magánszemélyeket is kiszolgálunk, akik szeretnének vásárolni bútorszöveteket és kárpitos kellékeket. Üzletünk szívesen fogadja a vásárlókat, és kínál számukra széles választékot kiváló minőségű termékekből.

 • Listához adott termékek

  Weboldalunk nem üzemel webshopként, azonban lehetőség van árajánlatot kérni a bútorszöveteinkre és kárpitos kellékeinkre, minta sálat pedig az adószámmal rendelkező kereskedőknek és kárpitosoknak, rövid egyeztetés után ingyenesen tudunk biztosítani.